Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
111.970 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-12-19

Black Friday - emmi®-dent PLATINUM ultrahangos fogkefe csomag - carbon

Ár:
111.970 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-12-19

A legmodernebb ultrahangos technológia a száj- és fogápolás területén. Dörzsölés nélkül gondoskodik a szép- és egészséges fogak megőrzéséről, ragyogó mosolyt és  frissebb leheletet biztosít.

Az ultrahangos fogkefe csomag tartalma:

 • 1 db emmi®-dent Platinum nyél
 • 1 db emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefefej - felnőtt
 • 2 db emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefefej - gyerekeknek és hölgyeknek
 • 1 db emmi®-dent 100-240B típusú hálózati töltő
 • 3 db emmi®-dent ultrahangos fogkrém (75ml)
 • 3 db emmi®-dent védőkupak
 • 1 db emmi®-dent utazótáska ​
Egységár: 111.970,00 Ft/szett

Miért válasszon emmi® terméket?

Made in Germany 2 év gyártói garancia a készülékekre!
Kimagasló technológia Számos nemzetközi szakmai elismerés!
Pozitív vásárlói értékelések Hisszük, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél.
Telefonos tanácsadás Szakértő kollégáink rendelkezésre állnak!

Leírás és Paraméterek

Emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe

 

Az ultrahang erejével, a még tökéletesebb szájhigiéniáért és fehérebb fogakért.

 • Az ultrahangos készülékek rendszeres alkalmazása gondoskodik róla, hogy fogai még fehérebbek, fogínye egészséges, mosolya pedig ragyogó legyen.
 • A készülék segít eltávolítani a fogak felszínén lerakódó lepedéket és plakkot, valamint az ultrahang hullámok 12 mm mélyen behatolnak a szövetekbe, így elpusztítják a kellemetlen leheletért felelős baktériumokat, csökkentik és megszűntetik a gyulladásokat.
 • Fogínyvérzés, fogágybetegség, afta és herpesz esetén, az ultrahangos fogkefével végzett kezelés felgyorsítja a gyógyulást.
 • Fogai simábbak és fehérebbek lesznek, köszönhetően a fogkefefejben található piezo-chip által generált ultrahangnak, illetve a dörzsanyagoktól mentes fogkrémben keletkező mikrobuborékok együttes hatásának.
 • Az ultrahangos fogtisztítás kíméletesebb fogaihoz, mint bármilyen más fogápolási eljárás. Miért? Mert a hagyományos (manuális) fogkefék és más elektromos készülékek (ide értve a szónikus fogkeféket is), súrolással és dörzsöléssel tisztítanak, addig az ultrahangos eljárás mellőzi ezeket, és egy úgynevezett mikrotisztítást alkalmaz.
 • A fognyakak érzékenysége, visszahúzódó fogíny kezelésére is tökéletesen alkalmas egy ultrahangos készülék.
 • Szemben a hagyományos fogtisztítási eljárásokkal, ahol a nehezen hozzáférhető helyek problémát jelenthetnek, az ultrahang számára a fogközök és fogíny tasakok tisztítása sem jelent gondot.
 • Az implantátumot, koronát vagy fogszabályzót viselők számára is az ultrahangos fogtisztítás lehet a megoldás. Utóbbira külön is gondolt a gyártó, hiszen speciális sörtekialakítású fogkefefejek is elérhetők választékunkban.
 • A klasszikus értelemben vett elektromos készülékekhez, de akár a szónikus fogkefékhez viszonyítva is, az ultrahangos fogkefék teljesítménye messze a legjobb. Ugyanakkor a 96 millió rezgés/perc teljesítménye ellenére is kíméletesen és hatékonyan tisztít.
 • Felhasználónként eltérő fejtípusra lehet szükség. Más méretű fogkefefejet használ egy felnőtt férfi és mást egy gyermek. De más sörtekialakításra van szüksége egy fogszabályozót viselő kamasznak és megint másra egy szabálytalan fogsorral rendelkező felhasználónak. Az emmi®-dent készülékekhez mindenki megtalálhatja a neki megfelelő fogkefefej típust.
 • Megfelelő alkalmazás esetén, már az első ultrahangos fogtisztítás után érezni fogja a különbséget.
 • Az emmi®-dent fogkefe mindössze 0,2 watt-tal működik. Az UH hullámok teljesítményét és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok tesztelték. A sokéves tesztelés során soha nem tapasztaltak negatív hatásokat, koronák, pótlások, implantátumok vagy fogékszerek esetén sem. Szívritmusszabályzó (pacemaker) mellett is biztonságosan használható.Mitől más az ultrahangos fogtisztítás?
 

A hagyományos fogkefék – legyen szó kézi fogkeféről, vagy elektromos készülékekről – dörzsöléssel és sikálással, azaz makro tisztítással tisztítják meg fogainkat. Ezzel szemben az emmi®-dent ultrahangos fogkefe durva fizikai ráhatások nélkül, a fogzománcot kímélve, mikrotisztítási eljárással dolgozik.

Az ultrahangos fogtisztítás másik egyedülálló tulajdonsága, magában az ultrahangban található. A fogkefefejben található egy úgynevezett piezo-chip. Az itt generált ultrahang 12 mm mélységig behatol a fogínybe, a koronák és implantátumok stb. Baktérium pusztító hatását kifejti ott is, ahová egyetlen már fogkefével sem érünk el.


Az emmi®-dent Platinum ultrahangos fogkefe jellemzői

 

 • Németországban kifejlesztett szájhigiéniai termék (Made in Germany)
 • A cserélhető fogkefefej 4 csatlakozó tüskével kapcsolódik a készülékhez, ezek a tüskék a fejen találhatók.
 • A fogmosás során, a bekapcsolt készülék szakaszos rezgéssel (rezgő időzítő) és 6 másodpercenként hallható hangjelzéssel segíti a felhasználót. (A rezgés és hangjelzés funkció, egyedi igény szerint, bármikor kikapcsolható és visszakapcsolható.*)
 • Az akkumulátor kímélő rendszernek köszönhetően: 6 perc folyamatos használatot követően, a készülék automatikusan kikapcsol. (Amennyiben nem végeztünk a fogtisztítással, a fogkefe ismét bekapcsolható.)


* FIGYELEM! A készülék rezgő funkciója kikapcsolható.  Ehhez bekapcsoláskor tartsa ~9 másodpercig folyamatosan lenyomva a be- és kikapcsoló gombot. A visszajelző LED 4 PIROSAT villan.  Ezt követően a fogkefe ZÖLDEN világít, a fogtisztítás működik. (De a készülék érzékelhetően nem rezeg.) A rezgő funkció ugyanígy visszaállítható, azaz a nem rezgő fogkefén tartsa ~9 másodpercig folyamatosan lenyomva a be- és kikapcsoló gombot. A visszajelző LED 4 ZÖLDET villan, majd használatkor ismét él a rezgő funkció. Fontos: A fogtisztítás a rezgő funkciótól függetlenül megtörténik. A fejben generált ultrahangot Ön nem érzékeli! (Lásd a leírás ide vonatkozó részét!)


Ultrahangos fogkefe használatának lépései

 

 1. Fogai épségének megőrzése érdekében, naponta legalább 2 alkalommal, ~3-6 percig ajánlott ultrahangos fogtisztítást végezni, az alábbiak szerint:
 2. Folyóvíz alá tartva nedvesítse meg a fogkefefej sörtéit.
 3. Tegyen körülbelül 2 borsónyi emmi®-dent ultrahangos fogkrémet a megnedvesített sörtékre. (Az ultrahangos fogtisztítás egyik alapját jelentő mikrobuborék képződés kizárólag ezekben az ultrahangos fogkrémekben történik meg a megfelelő mértékben.)
 4. A sörtékre tett fogkrémet egyenletesen oszlassa el a fogak felületén.
 5. A bekapcsolt készülék sörtéit – nyomás és mozgatás nélkül – helyezze a fogakra kívülről, belülről, és a rágófelületeken is. Pozíciónként tartsa egy helyben a fogkefét 5-10 másodpercig, vagy amíg a rezgő időzítő (hangjelzés) nem jelez. Felnőtt méretű fogkefefejek, egy átlagos felnőtt felhasználó, 2-3 fogát fedi le egyszerre.
 6. A ténylegesen tisztítási idő hosszát, a fogak szennyezettsége is meghatározza, így akár hosszabb ideig is egy pozícióban tarthatjuk a fogkefefejet. 
 7. A művelet végén, a bekapcsolt készülék fogkefefejét öblítse le folyóvíz alatt, majd kapcsolja ki és törölje szárazra a készüléket! A sörtéket ne töröljük le!
 8. A művelet végeztével, a készüléket (kikapcsolt állapotában) helyezzük vissza a hálózati töltőre. Viszont az akkumulátor élettartamának növelése érdekében, csak merített készüléket töltsünk! A folyamatosan töltött akkumulátor élettartama jelentősen rövidülhet. Egyszeri 24 órás töltés után, ~ 10 napig tudjuk használni a fogkefét, anélkül, hogy újra töltenünk kellene.
 9. Napi 2 használat mellett, 3 havonta ajánlott az elhasználódott fogkefefejeket újra cserélni.

   

Emmi®-dent - Innovatív fogtisztítás az ultrahang erejével!

Az ultrahangos fogmosás bővebb ismertetése a Hogyan működik? leírásnál található.

Termék részletes használati útmutatója itt olvasható.

Az emmi®-dent fogkefe készülékhez 24 hónap garancia jár a vásárlás dátumától számolva, és 6 hónap az akkumulátorra.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!