Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
> Kezdőlap > Hírek, érdekességek >

Látogatóban az Emmi Ultrasonic -nál

Látogatóban az Emmi Ultrasonic -nál A Patikatárs Kft. képviseletében Zsoldi Bálint, cégünk ügyvezető igazgatója, egy rendkívül eredményes, két napos szakmai találkozón vett részt Németországban, az Emmi Ultrasonic GmbH mörfelden-walldorfi központjában.

A találkozó az Emmi Ultrasonic GmbH ügyvezető igazgatójával Cüneyt Emekci úrral zajlott. Emekci úr bemutatta a hatalmas részvénytársaság minden egységét, az ügyfélszolgálattól a beszerzési és marketing osztályokon át, a logisztikai központig.

 

Látogatóban az Emmi Ultrasonic központjában

Emmi Ultrasonic GmbH központ (Németország)
 

Hazaérkezve Bálint elragadtatva mesélt a kint látottakról:

Rendkívül impozáns látványt nyújtott, ahogyan a nemzetközi szállítást előkészítő raktárcsarnokban, a heti kiszállításra várakozó termékek, nagyjából 6 méter magasságig felrakott kartonokban, utcahossznyi sorokban tornyosultak.

Az elmúlt évek során többszörösére nőtt rendelésszám, és az ezzel együtt járó logisztikai feladatok egy újabb raktárépület kialakítását tették szükségessé, melyet ebben az évben vettek birtokba a részvénytársaság dolgozói.

 

Dicsőségfal emmi-dent módra

"Dicsőségfal" a mörfelden-walldorfi irodában.
 

Az épületkomplexum bemutatása után, egy zárt ajtók mögött tartott megbeszélésre is sor került, ahol a jövőre vonatkozó marketing tervekről, termékújdonságok magyarországi bevezetéséről és még szorosabbra fűzött együttműködésről esett szó. A négyszemközti megbeszélés során Emekci úr biztosította cégünket – mint meghatalmazott magyarországi Partnerét – maximális támogatásáról, amely a korábbi kereskedelmi tevékenységen túl, ezentúl marketing együttműködésre is kiterjed. A megbeszélés elégedett kézfogással zárult. Vielen Dank für Ihr Vertrauen!

- Patikatárs -