Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
71.470 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-12-19

Black Friday - emmi®-dent METALLIC ultrahangos fogkefe csomag - gyémántfekete

Ár:
71.470 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2022-12-19

A legmodernebb technológia a száj- és fogápolás területén: emmi®-dent ultrahangos fogkefe. Dörzsölés nélkül biztosítja a szép- és egészséges fogakat, frissebb leheletet biztosít.

Az ultrahangos fogkefe csomag tartalma:

 • 1 db emmi®-dent Metallic nyél (gyémántfekete)
 • 1 db emmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefefej - felnőtt
 • 2 db emmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefefej - gyerekeknek és hölgyeknek
 • 1 db emmi®-dent 100-240B típusú hálózati töltő
 • 3 db emmi®-dent ultrahangos fogkrém (75ml)
 • 3 db emmi®-dent védőkupak
Egységár: 71.470,00 Ft/szett

Miért válasszon emmi® terméket?

Made in Germany 2 év gyártói garancia a készülékekre!
Kimagasló technológia Számos nemzetközi szakmai elismerés!
Pozitív vásárlói értékelések Hisszük, hogy a legjobb reklám az elégedett ügyfél.
Telefonos tanácsadás Szakértő kollégáink rendelkezésre állnak!

Leírás és Paraméterek

Emmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefe
 

 • 100% valódi ultrahang a tökéletes szájhigiéniáért és a ragyogóan fehér fogakért.
 • Rendszeres használata biztosítja, hogy fogai fehérebbek, lehelete frissebb legyen.
 • Eltávolítja fogainkról a lerakódásokat, elpusztítja a rossz leheletért felelős baktériumokat.
 • Az ultrahang fokozza a fogíny vérellátását, így meglévő fogínygyulladás, fogínyvérzés, a fogágybetegség (parodontózis), afta, vagy herpesz kezelése során felgyorsítja a gyógyulási folyamatokat.
 • A fogkefefejben generált ultrahang hullámok, illetve az ultrahangos fogkrémben kialakuló mikrobuborékok együttesen végzik a tisztítást. Hatásukra a fogak felszíne simább és fehérebb lesz.
 • A szájban található, kellemetlen leheletért felelős baktériumok elpusztulnak, ezzel akár 12 órán át frissebb lesz leheletünk.
 • A hagyományos fogmosási eljárásokkal szemben, az ultrahangos fogtisztítás alatt nem sérül a fogzománc, hiszen ebben az esetben nincs sikálás, dörzsölés.
 • Visszahúzódott fogíny, érzékeny fognyakak esetén is megoldás az ultrahangos kezelés.
 • Az ultrahang 12 mm mélységig behatol a fogínybe, a fogközökbe, fogínytasakokba, illetve a koronák, implantátumok alá is, majd itt is kifejti baktérium pusztító hatásait.
 • Teljesítményét tekintve, jóval hatékonyabb, mint egy hagyományos elektromos készülék, ugyanakkor kíméletesebben tisztít, mint egy szónikus fogkefe.
 • Gyermekek számára is ideális fogtisztítási megoldás, legyen szó egészen kicsi gyerekekről (tejfogak védelme) vagy nagyobb, akár fogszabályzót viselő kamaszokról. Természetesen minden felhasználói csoportnak külön-külön fogkefefej típus áll rendelkezésére, melyek az egyéni igények szerint vásárolhatók meg.
 • Az ultrahangos fogtisztítás hatása már az első alkalommal érzékelhető.
 • Az emmi®-dent fogkefe mindössze 0,2 watt-tal működik. Az UH hullámok teljesítményét és biztonságosságát fogorvosok és implantológusok tesztelték. A sokéves tesztelés során soha nem tapasztaltak negatív hatásokat, koronák, pótlások, implantátumok vagy fogékszerek esetén sem. Szívritmusszabályzó (pacemaker) mellett is biztonságosan használható.


Miben más az ultrahangos fogtisztítás?
 

Míg a hagyományos fogtisztító eszközök – akár egy klasszikus kézi fogkeféről, akár elektromos társaikról beszélünk – makrotisztítással, azaz sikálással és dörzsöléssel távolítják el a lerakódott szennyeződéseket, addig egy ultrahangos fogkefe úgynevezett mikrotisztítást alkalmaz, tehát nincs durva fizikai hatással a fogzománcra vagy a fogínyre.

Teljesítmény szempontjából az ultrahangos készülékek messze túlmutatnak a hagyományos elektromos fogkeféken, illetve sokkal kíméletesebbek, mint egy szónikus fogkefe. Miért? Mert amíg egy „klasszikus” elektromos eszköz 20-30 ezer mechanikus rezgést produkál percenként, addig az ultrahangos készülékek 96 millió percenkénti rezgéssel dolgoznak. Ugyanakkor – mivel nincs sikáló fejmozgás – az ultrahangos eszköz nem dörzsöli ki úgy a fogzománcot, a fognyakat és a fogínyt, mint azt akár egy nagyteljesítményű, de fizikai fejmozgással tisztító szónikus készülék teheti.

Az ultrahangos fogtisztítás harmadik és talán legnagyobb előnye, magában az ultrahangban található. A fogkefefejben generált ultrahang előtt ugyanis nincs akadály. 12 mm mélységig behatol a fogínybe, a fogszabályzó, a koronák és implantátumok alá is. Jótékony, baktérium ellenes hatását kifejti ott is, ahová egyetlen már fogkefével sem férhetünk hozzá.
 

Az emmi®-dent Metallic ultrahangos fogkefe termékjellemzői
 

 • Németországban kifejlesztett termék (Made in Germany)
 • 2 csatlakozó tüskével kapcsolódik a cserélhető fogkefefejekhez, ezek a tüskék a készüléken (nyél) találhatók.
 • A fogtisztítás során, a készülék szakaszos rezgéssel (rezgő időzítő) és 6 másodpercenkénti hangjelzéssel segíti a szakszerű tisztítást. (A rezgés és hangjelzés funkció, felhasználói igény szerint, bármikor ki-és visszakapcsolható.*)
 • Akkumulátor kímélő rendszer: 6 perc folyamatos használat után, a készülék automatikusan kikapcsol. (Amennyiben nem végeztünk a fogtisztítással, a készülék természetesen visszakapcsolható.)
   

* FIGYELEM! A készülék rezgő funkciója kikapcsolható.  Ehhez bekapcsoláskor tartsa ~9 másodpercig folyamatosan lenyomva a be- és kikapcsoló gombot. A visszajelző LED 4 PIROSAT villan.  Ezt követően a fogkefe ZÖLDEN világít, a fogtisztítás működik. (De a készülék érzékelhetően nem rezeg.) A rezgő funkció ugyanígy visszaállítható, azaz a nem rezgő fogkefén tartsa ~9 másodpercig folyamatosan lenyomva a be- és kikapcsoló gombot. A visszajelző LED 4 ZÖLDET villan, majd használatkor ismét él a rezgő funkció. Fontos: A fogtisztítás a rezgő funkciótól függetlenül megtörténik. A fejben generált ultrahangot Ön nem érzékeli! (Lásd a leírás ide vonatkozó részét!)


Ultrahangos fogkefe napi használata
 

 1. Fogaink épségének megőrzése érdekében, naponta 2 alkalommal, ~3-6 percen át ajánlott fogtisztítást végezni, az alábbiak szerint:
 2. Folyóvíz alatt nedvesítse meg a fogkefefej sörtéit.
 3. Tegyen ~2 borsónyi emmi®-dent ultrahangos fogkrémet a megnedvesített sörtéket. (Az ultrahangos fogtisztítás egyik alapját jelentő mikrobuborék képződés kizárólag ultrahangos fogkrémekben történik meg.)
 4. A sörtékre helyezett fogkrémet egyenletesen vigye fel a fogak felületére.
 5. Ezt követően, a bekapcsolt készülék sörtéit – nyomás és mozgatás nélkül – helyezze a fogakra kívülről, belülről, illetve a rágófelületeken. Minden pozícióban tartsa ott a fogkefét 5-10 másodpercig, vagy amíg a rezgő időzítő (hangjelzés) nem jelez. A felnőtt méretű fogkefefejek 2-3 fogat fednek le egyszerre.
 6. A ténylegesen szükséges tisztítási idő a fogak szennyezettségétől is függ, így akár több ideig is egy pozícióban tarthatjuk a fogkefét.  
 7. A fogtisztítás végeztével, a bekapcsolt készülék fogkefefejét folyóvíz alatt öblítse le, majd kapcsolja ki és törölje szárazra a készüléket! A sörtéket természetesen nem töröljük le.
 8. A művelet befejezése után, a készüléket (kikapcsolt állapotában) visszatehetjük a hálózati töltőre. Az akkumulátor élettartamának növelése érdekében, csak merített készüléket töltsünk! A folyamatosan töltött akkumulátor élettartama lerövidülhet. 24 órás töltés után, körülbelül 10 napig tudjuk használni a fogkefét, újabb töltés nélkül.
 9.  Ha naponta 2 alkalommal használjuk az ultrahangos fogkefét, 3 havonta ajánlott az elhasználódott fogkefefejeket újra cserélni.

   

Emmi®-dent - Innovatív fogtisztítás az ultrahang erejével!

Az ultrahangos fogmosás bővebb ismertetése a Hogyan működik? leírásnál található.

Termék részletes használati útmutatója itt olvasható.

Az emmi®-dent fogkefe készülékhez 24 hónap garancia jár a vásárlás dátumától számolva, és 6 hónap az akkumulátorra.

 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!