Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
> Kezdőlap >

Benne vagyunk a TOP 100-ban

Benne vagyunk a TOP 100-ban

És nem is egyszer, de háromszor! Van egy lista a 100 leggazdagabb magyarról. Egy másik, minden idők 100 legjobb filmjéről. És van olyan is, ami a 100 legjobb hazai webáruházat rangsorolja. Nos, mi az utóbbiban kaptunk helyet.

2022-ben három webáruházunk, köztük az emmi-dent.hu is bekerült a 100 legjobb hazai webshop közé.

 

Az Év Webshopja
 

A hazai webáruházak független megmérettetéseként, immár 6 évvel ezelőtt elindított szakmai verseny így aposztrofálja magát:

„Ez az egyetlen üzleti verseny, ahol a “kicsi” és az “óriás” webáruházak, az újak és a régi motorosok is egyenlő esélyekkel indulnak, hisz’ kizárólag a szakmai szempontok döntenek.”

 

Egy biztos, ez nem egy szimpla verseny, ahol elég egy hangzatos domain név, vagy egy reklámokból jól ismert arculat, és már borítékolható is az eredmény. Az induló áruházak rangsorolását és az elismerések kiosztását több körös válogató előzi meg. A zsűriben természetesen a szakma krémje foglal helyet.

 

Nincs még vége!
 

A TOP 100-ban lenni szuper! Pláne háromszor. (Bocsánat, de ezt nem lehet megunni.) De itt még nincs vége. Egyrészt azért, mert az idei verseny is folytatódik és a 100 legjobb közül kerülnek ki 2022 dobogós és különdíjas áruházai. Másrészt mert minden ilyen elismerés egy újabb lökést és ösztönzést jelent a jövőre vonatkozóan. Október 22-én minden kiderül.

 

Néhány felvétel a korábbi évekből, Az Év Webshopja díjátadó gálákról:

Az Év Webshopja - díjátadó 2021   Az Év Webshopja - Gundel Takács Gábor   Az Év Webshopja - díjátadó gála 2021

Az Év Webshopja   Az Év Webshopja    Az Év Webshopja